Hyvinvoivaa työpäivää! Fabian 21 hemmottelee vuokralaisia personoiduilla aulapalveluilla ja huippukokin ravintolaelämyksillä

Spondan täyden palvelun toimitalo ilahduttaa asiakkaitaan kattavilla liikunta-, tapahtuma- ja aulapalveluilla sekä laadukkailla makuelämyksillä. ”Missiomme on, että tästä talosta lähdetään virkistäytyneempänä, kuin sinne saavutaan”, Spondan Key Account Manager Ilkka Tani kiteyttää.

Kuvittele, että työpaikallasi joku vastaanottaisi vieraasi, järjestäisi asiakastilaisuutesi ja tutustuttaisi uudet työntekijät talon tavoille. Lajittelisi postisi, toimittaisi pakettisi ja hoitaisi puolestasi polkupyörän vuosihuollon, autonpesun ja renkaidenvaihdon. Ja että voisit lounastauolla piipahtaa huippukokin luotsaamassa ravintolassa, hieronnassa tai maksuttomalla ryhmäliikuntatunnilla.

Uusi ravintola tarjoilee palan Italiaa

Nämä kaikki toiveet on pian mahdollista toteuttaa Spondan omistamassa Fabian 21:ssä. Helsingin kuumimmalla bisnesalueella sijaitseva toimitalo on jo aiemmin tarjonnut vuokralaisyrityksille poikkeuksellisen laadukkaat kokous-, tapahtuma-, ravintola-, catering- ja liikuntapalvelut. Syksystä 2023 lähtien talon käyttäjät pääsevät nauttimaan Tapahtumatalo Bankin ja liikuntakeskus Elixian palvelutarjonnan ohella Olo Collectionin uusista ravintolapalveluista ja entistä henkilökohtaisemmista aulapalveluista.

Talon ensimmäiseen kerrokseen avautuva, tähtiravintoloitsija Pekka Terävän johdolla kehitetty Ristorante Scolare on konstailematon, matalan kynnyksen ravintola, joka hurmaa vieraat aidoilla italialaisilla mauilla ja tarjoaa talon käyttäjille uuden yhteisöllisen kohtaamispaikan. Viinibaari Banco Vinin olemus rakentuu italialaisten viinien ja mielenkiintoisten antipastien ympärille.

Taloon avautuva italialaisravintola Ristorante Scolare hurmaa asiakkaat laadukkailla raaka-aineilla ja rennolla yhteisöllisyydellä. Banco Vini -viinibaariin voi pistäytyä lasilliselle tai nauttimaan pieniä antipasteja.

”Ihastuimme Fabian 21:n sijaintiin ja konseptiimme sopiviin tiloihin. Myös Sponda vastuullisena vuokranantajana vaikutti tilavalintaamme. Tarjoamme niin lounaita kuin illallisiakin ja palvelemme talon yrityksiä myös heidän yksilöllisissä tarpeissaan”, Olo Collection Oy:n Creative Leader & Partner Pekka Terävä taustoittaa.

Apua arjen ja työn yhdistämiseen

Uuden aulapalvelukonseptin tavoitteena on tehdä vuokralaisten arjesta entistä kiireettömämpää ja helpompaa. Tarjolla on laaja skaala työhyvinvointiin ja vapaa-aikaan liittyviä palveluita, joista voidaan räätälöidä yrityksille omia yksilöllisiä palvelukokonaisuuksia.

Uusi aulapalvelukonsepti mahdollistaa avun niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyvissä tarpeissa. ”Tavoitteena on tehdä vuokralaistemme arjesta entistä kiireettömämpää ja helpompaa”, Spondan Ilkka Tani sanoo.

Sisääntuloaulasta voi tilata esimerkiksi hosting-, postinkäsittely-, pesula-, ruokatoimitus-, renkaanvaihto- tai pyöränkorjauspalveluita. Apua saa tarvittaessa myös tapahtumien järjestämiseen sekä kuljetus-, tarjoilu- ja majoitustarpeisiin.

”Fabian 21 on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen ja sidosryhmilleen parasta mahdollista palvelua ja työhyvinvointia. Vuokralaisten käytössä ovat uudistetut työ-, kokous- ja sosiaalitilat, poikkeuksellisen monipuoliset ravintola- ja liikuntapalvelut, yksilölliset aulapalvelut ja inspiroiva lähiympäristö meren ja puiston läheisyydessä”, Spondan Ilkka Tani kiteyttää.

Fabian 21 tarjoaa eväät onnistuneeseen työpäivään ja sujuvaan arkeen.

Myös talossa käyviä vieraita pyritään palvelemaan proaktiivisesti.

”Pienilläkin asioilla voidaan jättää positiivinen muistijälki. Autetaan löytämään parkkipaikka, saatetaan vieras henkilökohtaisesti perille tai ojennetaan tarvittaessa lähtiessä sateenvarjo käteen”, Tani havainnollistaa.

Lounasliikuntaa ja elämystapahtumia

Talon monipuolisista tapahtuma-, ravintola-, catering- ja liikuntapalveluista vastaavat tapahtumatalo Bank ja liikuntakeskus Elixia. Bankin historiallisessa 1950-luvun pankkimiljöössä tarjoiltu lounaspuffet on avoinna myös ulkopuolisille.

Noin 3 500 neliön tapahtumatilat sisältävät 20 erilaista kokoushuonetta sekä täydenpalvelun auditorion, joka muuntuu nopeasti myös streaming-studioksi tai elämykselliseksi tapahtumatilaksi. 

Kaartinkaupungin ensimmäinen liikuntakeskus, Elixia, innostaa talon väkeä liikkumaan. Kuntosalilla, ryhmätunneilla tai Personal Trainerin valmennuksessa voi piipahtaa ennen töitä, lounastauolla tai töiden jälkeen. Tiloista löytyy myös kattava toiminnallisen harjoittelun alue, laadukkaat cardiolaitteet ja tyylikkäät saunat.

Liikuntakeskus räätälöi yrityksille tarvittaessa myös yksilöllisiä asiakastilaisuuksia, ryhmäliikuntahaasteita ja sporttihetkiä.

Työhyvinvoinnista tuli menestystekijä

Tanin mukaan aktiivisella palvelukehityksellä halutaan vastata yritysten uudenlaisiin työhyvinvointitarpeisiin. Pelkkä työpiste ei enää riitä inspiroimaan henkilöstöä ja houkuttamaan väkeä toimistolle. Hyvinvoinnilla ja oheispalveluilla on yhä suurempi merkitys myös huippuosaajien rekrytoinnissa ja työantajabrändin luomisessa.

Laadukkailla liikunta- ja saunatiloilla varustetun Elixian missiona on tehdä liikkuminen mahdollisimman helpoksi. Liikuntakeskuksen palvelut ovat yritysten hyödynnettävissä myös laajemmin.

”Etätyövuodet ovat korostaneet henkilöstön sitoutumisen ja motivaation merkitystä yritysten menestymisessä. Haluamme tukea uudistetuilla tiloilla ja arjen ja vapaa-ajan yhdistävillä palveluilla henkilöstön jaksamista ja hyvinvointia sekä luoda vuorovaikutukseen ja innovointiin kannustavaa työkulttuuria”, Tani sanoo.

Yritykset kiinnittävät Tanin mukaan tilaetsinnässään entistä enemmän huomiota myös tilojensa sijaintiin.

”Tilahauissa arvostetaan monipuolisia lähipalveluita ja kestäviä liikkumismuotoja, kuten toimivia julkisia kulkuyhteyksiä ja hyviä työmatkapyöräilymahdollisuuksia. Käytännössä yhä useampi yritys etsii toimistoaan ydinkeskustan tai kasvukeskusten uusista tai uudistetuista toimitiloista.”

Vastuullisuuskin lisää hyvinvointia

Spondan omistamassa Fabian 21:ssä on tehty palvelukehityksen ohella paljon muitakin uudistuksia. Kaikki tilat on peruskorjattu, talotekniikka modernisoitu ja taloon on rakennettu laadukkaat sosiaalitilat ja polkupyörien säilytys-, lataus- ja korjauspisteet. Kokouskatu Wall Street ja sisääntulot ovat saaneet uudet tyylikkäät ulkoasut ja design-kalusteet.

”Myös vastuullisuutta on parannettu. Kiinteistössä käytetään tuulisähköä ja suunnitteilla on oma aurinkovoimala. Excellent-tason BREEAM In-Use -sertifikaatilla varustetun talon on tarkoitus saavuttaa hiilineutraalius energiankulutuksen osalta vuonna 2024”, Tani kertoo.

Talon tilat sopivat Tanin mukaan hyvin hybridityöhön ja kerrokset ovat muokattavissa noin 200–3 000 neliön toimistoiksi. Kerroksia voi yhdistellä tarpeiden mukaan erillisiksi työhuoneiksi, avotiloiksi tai erilaisia työtapoja tukeviksi kokonaisuuksiksi.

”Toivotamme kaikenkokoiset yritykset tervetulleiksi nauttimaan uudistetuista tiloista, vastuullisesta arjesta ja kaupungin parhaista well being -palveluista”, Tani hymyilee.

Hyvinvoivaa työpäivää – Fabian 21

– Kaupungin parhaimmat työhyvinvointi- ja yrityspalvelut

– Keskeinen ja arvokas sijainti bisneskeskustan ytimessä

– Loistavat julkiset kulkuyhteydet raitiovaunulla, junalla ja metrolla

– Räätälöitävissä olevat, hyvinvointia tukevat ja hybridityöhön sopivat tilat

– Laadukkaat lähipalvelut huippuravintoloineen ja boutique-hotelleineen

– Virkistävä merenrantamiljöö ja viihtyisät puisto- ja ulkoilualueet

– Modernisoitu talotekniikka ja laadukkaat sisäilmaolosuhteet

– Uudet sosiaalitilat, pyöräparkit, polkupyörän korjaus- ja latauspisteet

– Runsaasti parkkipaikkoja ja sähköautojen latauspisteitä, Erottajan ja Kasarmitorin Q-parkit lähellä

– BREEAM In-Use Excellent -tason ympäristösertifikaatti ja 100 % vihreä sähkö

Kiinnostuitko kohteesta, lue täyden palvelun toimitalosta lisää!

Lounasliikuntaa ja hybridikokouksia – näin Tapahtumatalo Bank ja Elixia palvelevat talon käyttäjiä!

Artikkelit

Ota yhteyttä