Fabianinkatu 23

Kaartinkaupunki, Fabianinkatu 23, 00130 Helsinki
Esplanadin puiston ja Kauppatorin ​vieressä sijaitsevat, täysin ​uudistettavat toimistotilat.

Kiinteistö saneerataan täysin uudelle tai uusille vuokralaisille ja projektin käynnistäminen vaatii 50% esivuokrausasteen. Tilat, talotekniikka ja ESG tulevat olemaan huippuluokkaa. Ylimmässä toimistokerroksessa sijaitsevat sauna ja kattoterassi. Pohjakerroksiin on mahdollista toteuttaa esimerkiksi kuntosali, kokoustiloja, auditorio, lounge- tilat, sosiaalitilat ja pyörävarasto.

Kiinteistöllä on Very Good -tason BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatti. Tavoitteena on rakennushankkeen sertifiointi BREEAM Excellent -tasoon. Kiinteistössä on käytössä 100-prosenttisesti tuulivoimalla tuotettu sähkö sekä uusiutuva kaukokylmä ja kaukolämpö. Kiinteistö on täysin hiilineutraali energiankulutuksen osalta.

Kiinteistö sijaitsee Kaartinkaupungin liike-elämän ytimessä. Kaartinkaupunki on uuden ja vanhan viehättävä sekoitus – keskellä Helsinkiä, meren rannalla. ​

Urban Collection

Fabianinkatu 23 on yksi Spondan neljästä Urban Collection kohteesta. Nämä rakennukset tullaan peruskorjaamaan täysin, ja niiden on määrä valmistua vuonna 2026. Huippuluokan tilat yhdistävät historiallisen viehätyksen moderniin toiminnallisuuteen. Rakennukset soveltuvat sekä suurille yrityksille että pienille start-upeille – tämä kokoelma tarjoaa monipuolisia toimistoratkaisuja, jotka vastaavat monenlaisiin liiketoimintatarpeisiin.

Tutustu Spondan Urban Collectioniin

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Fabianinkatu sijaitsee Kauppatorin, Esplanadin sekä Kasarintorin välittömässä läheisyydessä. Kulkuyhteydet ovat loistavat, sillä rautatie- ja Helsingin yliopiston metroasemalle on 500 metriä ja monet raitiovaunut kulkevat aivan läheltä.

Palvelut

Ydinkeskustan monipuolinen ja laaja palvelu- ja kulttuuritarjonta on käden ulottuvilla.

Pysäköinti

Kiinteistössä on oma autohalli, josta on mahdollisuus vuokrata 19 autopaikkaa sähköauton latauspisteillä. Lisäksi Kasarmitorin Aimo Park löytyy läheltä. Pyöräkatos löytyy kiinteistön sisäpihalta. ​

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 1. kerros

  Katutason sisääntulokerrokseen on mahdollista toteuttaa valoisa ja näyttävä aula vastaanottopalveluineen. Lisäksi 1. kerros sisältää toimistotilaa, jotka voidaan yhdistää näyttävien sisäportaiden kautta kellaritilaan K1, jonne voidaan rakentaa mm. neuvotteluhuoneita, kuntosali, auditorio, sosiaalitilat, sauna, lounge-tilat ja pyörävarasto. Kerrosten välillä kulkee kaksi henkilöhissiä ja tavarahissi.
  • Pinta-ala

   608 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 2. kerros

  2. kerroksen tehokasta ja muuntojoustavaa toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Toimistokerrosten välille on mahdollista rakentaa sisäportaat.
  • Pinta-ala

   575 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3. kerros

  3. kerroksen tehokasta ja muuntojoustavaa toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Toimistokerrosten välille on mahdollista rakentaa sisäportaat.
  • Pinta-ala

   556 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  4. kerroksen tehokasta ja muuntojoustavaa toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Toimistokerrosten välille on mahdollista rakentaa sisäportaat.
  • Pinta-ala

   528 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Tehokasta ja muuntojoustavaa toimistotilaa, josta on rakennettavien lisäikkunoiden ansiosta upeat näkymät Tuomiokirkolle. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Toimistokerrosten välille on mahdollista rakentaa sisäportaat.
  • Pinta-ala

   526 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 6. kerros

  Ylimmän kerroksen muuntojoustavaa toimistotilaa, josta on rakennettavien lisäikkunoiden ansiosta upeat näkymät Tuomiokirkolle. Kerroksesta löytyy myös saunatilat ja kaksi terassia. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Toimistokerrosten välille on mahdollista rakentaa sisäportaat.
  • Pinta-ala

   410 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 1 608 m2 Vapaa Katutason sisääntulokerrokseen on mahdollista toteuttaa valoisa ja näyttävä aula vastaanottopalveluineen. Lisäksi 1. kerros sisältää toimistotilaa, jotka voidaan yhdistää näyttävien sisäportaiden kautta kellaritilaan K1, jonne voidaan rakentaa mm. neuvotteluhuoneita, kuntosali, auditorio, sosiaalitilat, sauna, lounge-tilat ja pyörävarasto. Kerrosten välillä kulkee kaksi henkilöhissiä ja tavarahissi.
Toimistotila 2 575 m2 Vapaa 2. kerroksen tehokasta ja muuntojoustavaa toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Toimistokerrosten välille on mahdollista rakentaa sisäportaat.
Toimistotila 3 556 m2 Vapaa 3. kerroksen tehokasta ja muuntojoustavaa toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Toimistokerrosten välille on mahdollista rakentaa sisäportaat.
Toimistotila 4 528 m2 Vapaa 4. kerroksen tehokasta ja muuntojoustavaa toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Toimistokerrosten välille on mahdollista rakentaa sisäportaat.
Toimistotila 5 526 m2 Vapaa Tehokasta ja muuntojoustavaa toimistotilaa, josta on rakennettavien lisäikkunoiden ansiosta upeat näkymät Tuomiokirkolle. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Toimistokerrosten välille on mahdollista rakentaa sisäportaat.
Toimistotila 6 410 m2 Vapaa Ylimmän kerroksen muuntojoustavaa toimistotilaa, josta on rakennettavien lisäikkunoiden ansiosta upeat näkymät Tuomiokirkolle. Kerroksesta löytyy myös saunatilat ja kaksi terassia. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Toimistokerrosten välille on mahdollista rakentaa sisäportaat.

Video

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta?

Kaartinkaupunki, Fabianinkatu 23, 00130 Helsinki