Fabianinkatu 23

Kaartinkaupunki, Fabianinkatu 23, 00130 Helsinki
Esplanadin puiston ja Kauppatorin ​vieressä sijaitsevat, täysin ​uudistettavat toimistotilat.

Kiinteistö saneerataan täysin uudelle tai uusille vuokralaisille ja projektin käynnistäminen vaatii 50% esivuokrausasteen. Tilat, talotekniikka ja ESG tulevat olemaan huippuluokkaa. Ylimmässä toimistokerroksessa sijaitsevat sauna ja kattoterassi. Pohjakerroksiin on mahdollista toteuttaa esimerkiksi kuntosali ja kokoustiloja.

Kiinteistöllä on Very Good -tason BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatti. Tavoitteena on rakennushankkeen sertifiointi BREEAM Excellent -tasoon. Kiinteistössä on käytössä 100-prosenttisesti tuulivoimalla tuotettu sähkö sekä uusiutuva kaukokylmä ja kaukolämpö. Kiinteistö on täysin hiilineutraali energiankulutuksen osalta.

Kiinteistö sijaitsee Kaartinkaupungin liike-elämän ytimessä. Kaartinkaupunki on uuden ja vanhan viehättävä sekoitus – keskellä Helsinkiä, meren rannalla. ​

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Fabianinkatu sijaitsee Kauppatorin, Esplanadin sekä Kasarintorin välittömässä läheisyydessä. Kulkuyhteydet ovat loistavat, sillä rautatie- ja Helsingin yliopiston metroasemalle on 500 metriä ja monet raitiovaunut kulkevat aivan läheltä.

Palvelut

Ydinkeskustan monipuolinen ja laaja palvelu- ja kulttuuritarjonta on käden ulottuvilla.

Pysäköinti

Kiinteistössä on oma autohalli, josta on mahdollisuus vuokrata 19 autopaikkaa sähköauton latauspisteillä. Lisäksi Kasarmitorin Aimo Park löytyy läheltä. Pyöräkatos löytyy kiinteistön sisäpihalta. ​

Vapaat tilat

  • Toimistotila – 3. kerros

    Esimerkkipohjakuva, tyypillinen kerrosala noin 550m².
    • Pinta-ala

      550 m2

    Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 3 550 m2 Vapaa Esimerkkipohjakuva, tyypillinen kerrosala noin 550m².

Video

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta?

Kaartinkaupunki, Fabianinkatu 23, 00130 Helsinki